Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cine şi-a bătut joc de liberali! Ăla io, ăla io...

Fraţilor, voi aţi văzut pozele de campanie ale liberalilor? Nu vorbesc aici de Boboc, care cică ar avea propria lui echipă, că deh, aşa îi şade bine “vedetei” PNL care râvneşte la fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Mă refer la fotografiile candidaţilor la funcţiile de consilieri municipali şi judeţeni. Nu ştiu cine i-a pozat, dar şi-a bătut joc de ei într-un haaaaal! Ştim, nu e frumos să râzi de aspectul fizic al oamenilor, dar vorba aia, când ai o faţă care o cere... Dar să vă dau şi câteva exemple. Primul pe listă... tananam... Vasile Cortez! Doamne, pare că l-au îmbălsămat pe săracul om ca să arate viu în poză. Sau poate dormea omul liniştit şi l-au luat prea repede pe sus, la poze. Gata, nea Vasile, poţi dormi liniştit acum încă patru ani în CJ. Sau sub “aripa” protectoare a lu' Boboc. Apoi îl avem pe tânărul Alexandru Bucălău, o faţă nouă pe listele liberalilor. Păi, dacă tot e nou în politică şi vă lăudaţi cu el, voi îl lăsaţi să candideze cu moaca aia? Nu vedeţi că omul face reclamă la necaz! E aşa de triiiist! Cum să îl votezi cu faţa aia? Poate doar din milă să pui ştampila pe el. Alt exemplu de “aşa nu” este Laurenţiu Coman, şi el nou pe liste, transferat recent de ProRomânia. Ştim că toţi candidaţii apelează la photoshop, dar la el nu s-au zgârcit deloc cu editarea. Cu pielea aşa netedă şi cu ochii ăia albaştri care sticlesc... până şi Tăriceanu ar fi invidios. Şi îl mai avem şi pe Florin Cîrligea care n-are gât în poze. Doar guşă. Ion Sorin Gălbinaş are un cap frumos, rotund... Iar Varga, juniorul, are şi el o moacă... i se citeşte scârba pe faţă de la o poştă. Şi zici că te scuipă dacă nu îl votezi. Bine, exagerez, nu te scuipă! Da' nu uitaţi cine-i ta-su! L-am lăsat la urmă pe Petrică Costel Popa, care nu e din acelaşi peisaj cu restul colegilor liberali. Iar asta pentru că poza de pe afiş, ce credeţi, e poza lui de profil de pe Facebook. O fi văzut domnia sa că nu mai e pe un loc eligibil şi nu s-a mai obosit să vină la şedinţa foto! Foarte bine, domnu' Popa, că cine ştie cum vă schimonosea fotograful ăla.

Stau şi mă gândesc ce o fi fost în capul lui Dănăilă, preşedintele liberalilor, când a văzut pozele pe care acum le afişează pe toate gardurile. Cum să plăteşti pentru aşa “capodopere”? Nu au apelat şi ei la fotografi profesionişti, oameni cu experienţă, care ştiu cum să-i pozeze pe candidaţi ca să dea bine pe sticlă? După ce a ieşit, n-aş zice. Aş crede mai degrabă că a venit un liberal mai mic de pe acolo din partid şi, ca tot românul, i-o fi zis lui Dănăilă: “Şefu, las' că ştiu eu un fotograf care ne ia mai ieftin!”. Şi v-a pozat de toţi banii!

Sau ar mai fi o teorie. Poate că fotograful angajat de liberali era scârbit în general de atâta politică şi promisiuni, şi de la PSD, şi de la PNL, şi de la USR sau alte partide care au răsărit în preajma alegerilor ca ciupercile după ploaie, încât dacă tot i-a prins pe penelişti la înghesuială cum s-ar zice, s-a răzbunat pe ei pentru tot şi pentru toţi. Ghinion, vorba preşedintelui Iohannis! (Colorata Mâine-i Gata)
Categorie articol: 

Comentarii