Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cind te multumesti cu putin nu ai sanse de reusita

Pentru Viitorul, meciul de vineri era unul vital in realizarea obiectivului, insa s-a confirmat inca o data ca gruparea din Insuratei nu are un antrenor care sa faca curatenie in lot si sa promoveze tineretul. Daca tot trece prin mari emotii in acest sezon, macar in urmatorul, daca va mai avea sansa sa ramina in Liga a III-a, Viitorul Insuratei sa joace altceva.
Cu un antrenor al carui obiectiv este intotdeauna acela de a nu primi gol, gazdele nici nu au contat in joc, in prima repriza, una in care dobrogenii condusi in teren de experimentatii Erdinci si Enis Cogali au facut tot ce au vrut. Callatis a ratat doua mari situatii de gol in finalul primului act pentru ca de data aceasta, portarul Ionut Tunea a facut minuni intre buturi.
In minutul 36, Tunea a respins mingea sutata din careu de Enis Cogali si a avut o interventie inspirata la urmatoarea actiune a oaspetilor, obligindu-l pe T. Ivan sa trimita pe linga poarta, de la doar trei-patru metri.

Marciuc a fost eroul oaspetilor

In urma modificarilor facute in prima parte a reprizei a doua, Viitorul a devenit ceva mai periculoasa in atac, astfel ca jocul a inceput sa placa si suporterilor locali.
Cel mai in forma jucator al gazdelor, Bandarica, a sutat in minutul 55 putin pe linga tinta iar in replica, pe contraatac, Marciuc.
Oaspetii au mai irosit trei situatii de a deschide scorul intr-un interval de patru minute prin Enis Cogali si Ivan, la ambele s-a opus salvator Tunea, au mai beneficiat si de o lovitura libera, insa Erdinci Cogali a trimis mingea peste transversala.
A venit insa minutul 71, moment al partidei cind Bandarica a fost faultat la 18 metri de poarta adeversa, tot el a executat impecabil lovitura libera si astfel scorul a devenit 1-0 si gazdele incepeau sa spere ca vor obtine cel de-al treilea succes.
Callatis s-a instalat cu tot efectivul in jumatatea adversa de teren si in minutul 85 a trecut pe linga egalare.
Presiunea oaspetilor asupra careului advers a crescut, jucatorii din Mangalia au obtinut trei cornere consecutive, si la ultimul, cel din minutul 4 al prelungirilor, Marciuc a reusit sa trimita mingea in plasa portii gazdelor.
In urma acestei remize Viitorul Insuratei a urcat pe locul al 14-lea, primul deasupra liniei care desparte plutonul de zona retrogradarii insa situatia echipei ramine la fel de critica deoarece in urmatoarele etape aceasta are de infruntat formatii care se bat la promovare.

Viitorul: Tunea - Bogdan, Paraschiv, Paduraru, A. Coman - Alexandru (min. 46: Lupascu), Musat, Barbu (min. 46: Vioreanu), Bandarica - Stoian (min. 80: Mirescu), Balta (min. 65: Banciu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii