Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci victorii ale gazdelor şi două în contul oaspeţilor

Cel de-al doilea succes în deplasare i-a aparţinut echipei Viitorul Galbenu, care s-a impus cu 2-1 la Berteşti, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0. Pentru învingători au marcat Cloşcă (min. 53) şi Lăutaru (min. 66) iar pentru gazde Cerchia (min. 88).
Cu toate că la pauză conducea doar cu 2-1, lidera, Recolta Tufeşti a realizat scorul etapei în disputa de pe teren propriu cu Voinţa Găiseanca. Nelu Bogdan a deschis scorul în minutul 22, Baltă (min28), cu un voleu de la marginea careului a marcat pentru 2-0 însă scorul primei reprize, 2-1 a fost stabilit, în urma unui penalty transformat de Eduard Vlăducă.
Repriza a doua a fost la discreţia gazdelor, Cristian Baltă a mai înscris de trei ori şi a ratat şi un penalty, iar pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Cristi Popârţac şi astfel Recolta Tufeşti se menţine pe primul loc şi după această etapă.
Crăciunescu (min. 15), Gatiu (min. 20, 41) şi Mâţă (min. 32) au semnat golurile victoriei cu 4-1 obţinute de Avântul Cireşu în faţa nou promovatei Unirea Măxineni, formaţie al cărei gol de onoare a fost marcat de Matei (min. 34).
Victoria Cazasu a câştigat la scor de neprezentare partida cu CS Făurei, golurile învingătorilor fiind realizate în prima repriză de Martinescu, Olteanu şi Gavrilă, iar Victoria Traian a trecut cu 2-0 de Avântul Mircea Vodă.
După etapa a şaptea ordinea pe podium este aceeaşi, 1 Recolta Tufeşti 21 puncte, 2 FC Urleasca 21 puncte, 3 Avântul Cireşu 16 puncte.

Rezultatele înregistrate în etapa a 7-a:
Dacia Berteşti - Viitorul Galbenu 1-2 (0-0)
Victoria Deduleşti - FC Urleasca 0-2 (0-1)
Victoria Cazasu - CS Făurei 3-0 (3-0)
Sportul Chiscani - Tractorul Viziru 2-1 (1-1)
Recolta Tufeşti - Voinţa Găiseanca 6-1 (2-1)
Avântul Cireşu - Unirea Măxineni 4-1 (4-1)
Victoria Traian - Avântul Mircea Vodă 2-0 (1-0)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii