Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu parca s-ar afla in veceu: vede numai ca**t in jurul lui

Mai nou, Cibu este suparat pe ziarul Obiectiv pentru ca nu ii tine palma in paruiala lui cu Stancu. Ca de ce jurnalistii nu mai sunt obiectivi, asa cum erau odata, si dau curs toate nemerniciilor debitate de Stancu. Faptul ca Cibu cauta aliati in stanga si-n dreapta denota ca se simte slabit, ca nu poate face fata razboiului mediatic cu pesedistii. In loc sa le faca mucii haturi lui Tudose si Stancu (slava Domnului, ar avea destule subiecte ca sa-i rupa), Cibu isi varsa neputinta pe Obiectiv, comparand ziarul cu hartia igienica. "Are cea mai mare vanzare, probabil, are menirea lui in a fi folosit in niste treburi. Atat timp cat nu v-ati deranjat si nu ati luat nici un tip de atitudine la atacurile la persoana la adresa mea, nu vad de ce eu sa va menajez...", a fost raspunsul lui Cibu la intrebarea "Mi se pare mie, sau comparati ziarul Obiectiv cu hartia igienica?", dialogul purtandu-se la una din conferintele de presa ale PNL Braila.
Este un lucru bun ca Constantin Cibu insinueaza ca Obiectiv este un ziar care poate servi mai multor scopuri. In vremurile astea de criza, cand lumea nu mai stie pe unde sa scoata camasa, a cumpara un ziar in care sa ai ce citi, care sa-ti gaseasca un loc de munca, care sa te scoata din apatie si care sa te ajute sa faci economii, tinand loc de cur-papir, nu poate fi decat de bun augur. Mai nasol este, insa, de Cibu care, oricum ar privi lucrurile, i se pare ca toate-s de cacat, de parca ar fi in buda pan' la gat.
E, atunci, cu riscul de a lasa Senatul cu un om mai putin, cred ca ar fi cazul ca cineva sa traga, totusi, apa la veceu. Vorba aia, sa mai vina si altii sa manance rahat, ce naiba!
Categorie articol: 

Comentarii