Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu e un "rebut politic", care sforaie la propriu, in Parlament

Cred ca preocuparea lui ar fi sa se uite ce a realizat la Primarie si unde a dus PNL de cand este la conducere. Din punctul meu de vedere, el este un rebut politic, nu un om care sa dea consistenta PNL, iar noi dorim opozitie la Braila. Eu nu vreau sa intru in falimentele domnului Cibu, ca nu-i treaba mea, nu sunt cu inventarul falimentelor, dar cred ca ar trebui sa ne uitam putin la noi, inainte de a vorbi si de a-i face pe altii satrapi. Si daca sunt un satrap dupa care raman niste lucruri, eu nu cred ca este o problema, nu cred ca sunt un dictator".

La randul sau, deputatul PSD Cristian Rizea a declarat ca ar fi mai bine ca Cibu sa-si vada barna din ochiul propriu, inainte de a vedea paiul din ochii altora, pentru ca acesta doarme in Parlament nu la figurat, ci la propriu si-i deranjeaza si pe colegi, cu sforaitul:
"Anumiti colegi senatori din PSD m-au intrebat cine este domnul senator, ca e din partea Brailei, daca-l cunosc, pentru ca acesta sforaie in Parlament, adoarme si sforaie la modul propriu si chiar mi-au spus: "domnule, poate sa-i recomandam un medic, ca poate are probleme cu polipii. Nu-i rusine, toti am avut, dar..." Sunt unele sedinte la care se aude cand sforaie o persoana, daca este liniste. Eu nu am nimic cu domnia sa, il respect, ii respect varsta".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii