Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chivu, al patrulea in topul celor mai bine cotati jucatori de la Inter

Interrnationalul roman al echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, este in prezent al patrulea cel mai valoros jucator din lotul campioanei Italiei, fiind cotat la aproximativ 24 de milioane de euro, intr-un top aparut pe site-ul transfermarkt.de, citat de tuttomercatoweb.com.
Capitanul echipei nationale a Romaniei este depasit in ierahia celor mai bine cotati fotbalisti ai trupei pregatite de Jose Mourinho de Zlatan Ibrahimovic, Esteban Cambiasso si Ricardo Quaresma.
"Punctul forte al patrimoniului de jucatori ai Interului este reprezentat de Zlatan Ibrahimovic, a carui valoare de piata este de 45 de milioane de euro. Cea de-a doua bijuterie de familie este Esteban Cambiasso, cine il doreste pe argentinian va trebui sa porneasca licitatia de la 27 de milioane de euro. Urmeaza obiectul misterios Ricardo Quaresma, cu 25 de milioane de euro, valoarea ramasa neschimbata fata de pretul de achizitie. Pe locul patru este Chivu cu 24 de milioane de euro, urmat de o piesa de baza in formatia lui Jose Mourinho: Maicon cu 21 milione de euro", scrie sursa citata.
Potrivit acestei evaluarii facute de site-ul german valoarea totala de piata a clubului de pe arena Giuseppe Meazza se ridica la 343,2 milioane de euro.
Cristian Chivu se afla la echipa Internazionale Milano de la data de 27 iulie 2007, fiind transferat de la gruparea AS Roma pentru aproximativ 16 milioane de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii