Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CFR ne pune la dispoziţie două trenuri directe către Litoral

personalul a fost pus deja în circulaţie vineri, 17 iunie, iar acceleratul are programată prima cursă vineri, 24 iunie

Odată cu începerea sezonului estival, CFR a pus la dispoziţia publicului călător mai multe trenuri care fac legătura directă cu litoralul românesc. Astfel, începând de vineri, 17 iunie, şi până pe 11 septembrie, brăilenii au la dispoziţie un tren personal direct, care pleacă din Galaţi la ora 17.05 şi ajunge în Constanţa la 22.46, cu oprire în Brăila la 18.01. Mai mult, de vineri, 24 iunie, CFR mai oferă o posibilitate, un tren accelerat, cu plecare din Galaţi la ora 06.50 şi sosire în Constanţa la 10.49, cu oprire în staţia Brăila la 7.34.
Perechile pentru întoarcere circulă astfel: pentru trenul personal, garnitura se formează în Constanţa, la 05.50, cu sosire în Galaţi la 11.55, ora de sosire în Brăila - 11.01, iar pentru accelerat, la 17.30 din Constanţa, cu sosire în Galaţi la 22.16, ora de sosire în Brăila - 21.31.
Mai trebuie precizat că prin nodul de cale ferată Făurei mai trec încă 6 trenuri ce fac legătura Moldovei sau Ardealului cu litoralul românesc, care pot fi utilizate de brăilenii sau gălăţenii mai grăbiţi sau de cei pe care nu-i deranjează să ajungă la mare cu schimbare de tren în Gara Făurei. Orarul detaliat al circulaţiei trenurilor spre litoral îl găsiţi în ediţia print de astăzi a cotidianului nostru.
De asemenea, în această perioadă, călătorii pot beneficia de anumite reduceri - între 5% şi 25% - la achiziţionarea de bilete cu anticipaţie sau dus-întors. Biletele pot fi cumpărate online, rezervate telefonic sau, pur şi simplu, achiziţionate de la agenţiile CFR. Vacanţa de vară aduce astfel şi alte avantaje călătorilor care se duc la mare: călătoria în grup (2-5 persoane) aduce reducere pentru clasa a 2-a până la 20%, iar grupurile de elevi (minim 20) au reducere de 50%. Un drum dus-întors va ajunge mai ieftin, pentru adulţi preţul biletului fiind redus cu 10% şi al copiilor sub 10 ani cu 50%.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii