Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a inceput cantonamentul centralizat

Luni dimineata, toti cei 22 de jucatori care alcatuiesc in acest moment lotul echipei CF Braila s-au intalnit la stadionul Municipal si de acolo au plecat spre Lacu Sarat, unde timp de doua saptamani, vor efectua un cantonament centralizat.
Brailenii au incheiat prima etapa a pregatirilor sambata trecuta, cu un joc scoala, iar de luni au programate cate doua antrenamente pe zi, pe stadionul Chimia.
"Toata saptamana trecuta am pus accent pe antenamentele cu caracter fizic, iar sambata am intercalat acel joc. Suprafata de joc nu ne-a oferit cele mai bune conditii sa ne derulam antrenamentul la parametri optimi, terenul fiind inghetat, jucatorii s-au menajat cat de cat pentru a nu interveni accidentari nedorite", a declarat Mihai Ciobanu.
Singurul jucator care nu a intrat in cantonament este Moldoveanu. Fundasul CF-ului acuza dureri la genunchi si miercuri va merge sa faca investigatii medicale.
In aceasta saptamina echipa braileana nu va sustine niciun test de verificare, primul amical umand a se derula probabil joia viitoare, la Galati cu Otelul II.
La pregatirile care au inceput luni, in statiunea Lacu Sarat, participa 13 seniori, Mitrea, Bosoi, Olenic, V. Nicolae, Necoara, Stanciulescu, Pascu, Costache, Chipciu, Lupu, Coman, Panzaru, Mandroasa si 9 juniori, Botas, Ilie, Cotiga, Dragus, Balan, Balaban, Dragoi, Iosofache si Gologan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii