Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a cistigat cu 4-2 amicalul Viitorul Insuratei

Ieri pe stadionul Municipal CF Braila si Viitorul Insuratei au facut o ultima repetitie inaintea dificilelor partide oficiale pe care le vor sustine in acest week-end. Viitorul a deschis scorul prin Vioreanu care a transformat un penalty scos de Bratosin, dar prima repriza s-a incheiat la egalitate dupa ce Alin Pinzaru a concretizat o actiune colectiva a gazdelor.
Bratosin a crosetat citiva jucatori a centrat in careu si Vioreanu l-a invins inca o data pe Iorga, iar formatia din Insuratei a preluat pentru a doua oara conducerea. Putea fi chiar 3-1 pentru oaspeti dar Coman a ratat in situatie de unu la unu cu portarul gazdelor si cum ocaziile se razbuna CF-ul a reusit sa reechilibreze balanta in urma reusitei lui Elek. Costel Rosu si Elek au mai inscris cite o data si astfel formatia lui Puiu Antohi s-a impus cu 4-2.
"Scorul m-a interesat mai putin. In prima repriza am fost multumit in mare de evolutia jucatorilor, pentru ca am avut o buna circulatie a balonului dar tot sint probleme la finalizare. Din pacate nu ne ocolesc accidentarile. Berceanu acuza o durere de spate, Dragan inca se resimte dupa jocul de la Bucuresti, iar Macare ramine in continuare indisponibil".
La rindul sau si presedintele formatiei din Insuratei, Paul Alexandru a considerat util amicalul de miercuri: "Am vrut sa ne evaluam potentialul cu o echipa de nivel superior deoarece vineri vom juca in compania liderei Dinamo II. Sint multumit de evolutia jucatorilor si sper sa le punem destule probleme dinamovistilor".

CF Braila: Iorga - Moldoveanu, Ghidarcea, Calin, Rotaru - Tismanaru, Olenic, Pinzaru, Rosu - Berceanu, Elek.
In repriza a doua au mai jucat Mitrea, M. Munteanu, Bosoi, Balaban, Girleanu si Rancan.
CS Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Moroianu, Clim - Vioreanu, Bratosin, Muha - Stoian, Dobre, Anghelina.
In partea a doua au mai evoluat Paraschiv, Baicu, Bogdan, Oprea, Coman, Dima si Stanciu.
Categorie articol: 

Comentarii