Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila scoasă de sub suspiciunile de blat

În urma sesizărilor trimise pe adresa FederBet şi a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în care cerea lămuriri în privinţa unor meciuri suspecte de blat, în care fusese implicat şi numele clubului, conducerea CF Brăila a primit un răspuns categoric din partea acestora: "Clubul de Fotbal CF Brăila nu este acuzat de aranjarea unui meci de fotbal la pariuri".
În adresa 1556 din 16 iunie 2015, Departamentul de Integritate şi Antifraudă din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a făcut precizarea că nu există elemente care să indice faptul că partida dintre CF Brăila şi Gloria Buzău, disputată pe data de 2 aprilie 2015 şi încheiată cu scorul de 3-2 în favoarea brăilenilor, ar fi fost aranjată în scopul obţinerii unui profit din pariuri sportive ilicite. Şi din răspunsul FederBet reiese acelaşi lucru.
"Suntem bucuroşi că ni s-au confirmat aşteptările. Din punctul meu de vedere răspunsul primit este acoperitor pentru problema aceasta. În continuare aşteptăm un răspuns şi la sesizarea făcută la Parchetul de pe lângă Judecatoria Brăila. Acum sper să avem o reacţie pozitivă şi din partea oficialităţilor locale. Aşteptăm să fim invitaţi la discuţii pentru că mai avem puţin timp până la reluarea pregătirilor şi vrem să ştim exact unde vom activa. Să ştim dacă rămânem în Liga a II-a sau dacă ne vom desfiinţa", a declarat Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila.
Vă reamintim că FederBet a nominalizat partida CF Brăila - Gloria Buzău, încheiată cu victoria cu 3-2 a formaţiei brăilene, ca fiind un exemplu de meci trucat. Conducerea echipei CF Brăila a reacţionat vehement în încercarea de a înlătura suspiciunile şi blocajul care ar putea surveni în negocierile cu administraţia locală pentru supravieţuirea fotbalului brăilean în Liga a II-a. În acest context, conducerea clubului a sesizat Departamentul de Integritate şi Antifraudă din FRF, a cerut lămuriri de la FedeBet dar a sesizat şi Poliţia în acest caz. Primele două au răspuns deja că echipa CF Brăila nu este acuzată de aranjarea vreunui meci de fotbal la pariuri.

 
Categorie articol: 

Comentarii