Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila joacă pe teren propriu cu penultima clasată a seriei I, CSM Paşcani

Cu toate că întâlnesc o adversară din zona "nisipurilor mişcătoare", elevii lui Vasile Darie s-au pregătit cu aceeaşi atenţie şi seriozitate ca atunci când ar fi trebuit să joace în compania unei formaţii din zona podiumului. Atmosfera în tabăra brăileană este foarte bună după seria de rezultate pozitive din ultima perioadă şi atât jucătorii cât şi conducătorii nu văd decât o singură câştigătoare, CF Brăila.
Singurul jucător care nu intră în vederile antrenorilor pentru acest meci este Cosmin Necoară, care a acumulat patru cartonaşe galbene şi este suspendat pentru această etapă.
"Nu trebuie să ne luăm după poziţiile din clasament pentru că nu întotdeauna ele reflectă realitatea. Noi ne-am pregătit să câştigăm şi acest joc şi trebuie să-l tratăm ca atare pentru a ne realiza obiectivul", a declarat antrenorul Vasile Darie.
Partida dintre CF Brăila şi CSM Focşani va începe la ora 17.00 şi va fi arbitrată la centru de Paul Coman din Tulcea, ajutat la cele două linii de Alexandru Midvichi (Tulcea) şi Liviu Burlacu (Urziceni).

La Ianca şi Însurăţei vin echipe de pe podium

Misiuni dificile pentru celelalte două formaţii din judeţul Brăila în această a şasea rundă a Ligii a III-a.
După o serie de trei partide încheiate cu tot atâtea eşecuri, nou promovata Viitorul Ianca, locul al 13-lea, va juca astăzi pe stadionul "Ştefan Vrăbioru" cu ocupanta locului al doilea din seria a II-a, Unirea Slobozia, o formaţie care are ca obiectiv promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.
O partidă extrem de dificilă pentru elevii lui Adrian Baldovin, pentru că au de înfruntat o formaţie în care se regăsesc o serie de jucători cu experienţă, printre care şi brăilenii Costel Roşu şi Viorel Gheorghe.
Nici gruparea din Însurăţei nu are o sarcină mai uşoară pentru că va evolua în compania formaţiei de pe locul al treilea CS Domneşti.
Viitorul Însurăţei nu a cunoscut până acum gustul succesului şi se află pe locul al 17-lea, motiv pentru care în această săptămână s-a vehiculat chiar zvonul că în cazul unui alt eşec echipa ar putea fi desfiinţată.
Contactat telefonic, ieri, primarul oraşului Însurăţei, Ionel Gheorghe a infirmat însă acest zvon: "Mergem înainte ce să facem, dar i-am mai speriat şi eu puţin poate se vor trezi şi vom începe şi noi să urcăm în clasament. Eu consider că avem o echipă competitivă, bine pregătită fizic dar am cam fost lipsiţi de noroc. Avem de înfruntat un advesar de pe podium, dar dacă toţi jucătorii îşi vor face datoria nu vom părăsi terenul învinşi".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii