Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Brăila şi Viitorul Însurăţei câştigă, astăzi, la "masa verde"

Două dintre formaţiile judeţului Brăila, angrenate în cel de-al treilea eşalon fotbalistic, nu joacă efectiv în etapa a 31-a, dar câştigă la "masa verde", pentru că adversarele lor, CS Gura Humorului şi Utchim Găeşti, s-au retras din campionat la începutul returului şi, conform regulamentului, pierd toate partidele rămase de disputat, cu 3-0.

Formaţia brăileană, care încă înaintea acestei runde era promovată în Liga a II-a, acumulează, astfel, 72 de puncte şi aşteaptă rezultatele meciurilor de la Roman şi Panciu ca să vadă dacă diferenţa de puncte dintre ea şi următoarele clasate se va mai mări sau va rămâne aceeaşi. CF Brăila are, în acest moment, un avans de 11 puncte faţă de Petrotub şi 12 faţă de ocupanta locului al treilea, CS Panciu.

Astăzi, şi Viitorul Însurăţei stă, însă acumulează alte trei puncte, deoarece Utchim Găeşti s-a retras din campionat şi poate face rocadă de locuri cu Farul II în situaţia în care constănţenii pierd pe teren propriu disputa cu formaţia de pe locul secund, ACS Berceni.

Singura echipă care va juca astăzi este Viitorul Ianca, gruparea antrenată de Adrian Baldovin urmând să evolueze la Dunărea Călăraşi.

Înaintea disputei directe, formaţia gazdă ocupă locul al 9-lea, cu 42 de puncte, în timp ce Viitorul se află în coada clasamentului, locul al 15-lea, şi nu mai are, nici măcar teoretic, şanse de a se menţine în acest eşalon.
Categorie articol: 

Comentarii