Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cei mai valorosi reprezentanti ai sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului sint prezenti la actiunile loturilor nationale

Toti componentii sectiei de kaiac canoe ai Clubului Sportiv Municipal din Braila care sint cooptati in loturile nationale se afla in pregatire centralizata sau sustin primele teste pentru competitiile internationale din acest an.
Cei patru juniori I, care au de obicei cartierul general la Bascov, Ionut Stoian, sportiv care are mari sanse sa obtina rezultate importante la europenele de juniori, Rodica Sterpu, Dragos Stefan Bogdan si Alin Rusen impreuna cu antrenorul emerit Ionel Baciu se afla in aceste zile intr-un nou cantonament centralizat la Piriul Rece.
Juniorii II din Centrul National de pregatire de la Braila, Mihaela Sterpu, Antonel Vasii, Romeo Panait si Marian Udrea impreuna cu antrenorul emerit Marin Blindu se afla, de ieri, la Snagov pentru o pregatire centralizata impreuna cu toti componentii celorlalte centre olimpice din tara. Aceasta actiune se va finaliza pe data de 12 februarie cu teste pe uscat.
"Consider binevenita initiativa federatiei de specialitate de a-i reuni din cind in cind si pe juniorii II in pregatiri centralizate. Sportivii nostri s-au pregatit in conditii foarte bune, iar rezultatele testelor pe care le-au sustinut la Braila ne dau sperante ca se vor numara printre cei mai bine pregatiti din tara si vor intra in vederile conducerii federatiei pentru competitiile internationale din acest an", ne-a declarat antrenorul Marin Blindu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii