Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cehii au alergat mai repede ca Rapidul

Echipa Rapid Bucuresti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul sustinut in compania formatiei Mlada Boleslav, din etapa a III-a a grupei G a Cupei UEFA.
Patronul George Copos a declarat ca echipa Rapid a pierdut calificarea in meciul cu Hapoel, scor 2-2, din etapa a II-a a grupei G, apreciind ca rapidistii sint condamnati sa cistige la Atena.
"Au fost doua reprize distincte, prima a lui Mlada, a doua categoric a Rapidului. Ne-am creat sase ocazii si nu au vrut Dumnezeu si Zicu in ultimul minut sa inscrie. Sintem condamnati sa cistigam la Atena. Asta este viata. Jucatorii s-au daruit. Nu pot sa le reprosez absolut nimic, a spus Copos.
Actionarul FC Rapid, Jean Valvis, a declarat ca va tine cu rapidistii in meciul cu Panathinaikos, desi s-a nascut la Atena. "Fiind nascut la Atena, stiu ce inseamna stadionul olimpic. Acolo vor fi 80.000 de persoane. Sper din tot sufletul ca Rapid sa arate tot ce poate la nivel fotbalistic si trebuie sa dea o lectie de fotbal acolo", a spus Valvis, care a completat: "Tin cu Rapid suta la suta. Trebuia sa ne asiguram calificarea aici, dar trebuie sa o facem in fata a 80.000 de “panaitecini” si vom scrie istoria".

Israelienii si-au scos pirleala la francezi

Formatia franceza Paris Saint Germain a pierdut, joi, cu scorul de 2-4, partida sustinuta, pe teren propriu, in fata formatiei Hapoel Tel Aviv, in etapa a III-a a grupei G a Cupei UEFA, din care face parte si Rapid Bucuresti.
Golurile au fost marcate de Frau '14 si Pauleta '25, pentru gazde, respectiv Toema '2, '6, Badir '44 si Barda '57, pentru formatia israeliana.
In urma acestor rezultate, primul loc in clasament este ocupat de Panathinaikos, cu sase puncte in 2 jocuri, urmata de Hapoel (4 puncte, 3 jocuri), Rapid (3 puncte, 3 jocuri), Mlada Boleslav si PSG, ambele cu cate un punct in doua jucuri, departajate insa de golaveraj.
Din grupa G au mai ramas de disputat urmatoarele partide: Mlada Boleslav - PSG, Panathinaikos - Rapid (30 noiembrie); PSG - Panathinaikos, Hapoel Tel Aviv - Mlada Boleslav (14 decembrie).
Echipele care se claseaza pe primele trei locuri se califica in saisprezecimile de finala ale competitiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii