Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cea mai anostă campanie electorală din istorie. Candidaţi plictisiţi şi plicticoşi

Am ajuns la jumătatea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi vreau să vă spun că m-a luat un somn de nu cred că am să reuşesc să termin acest text.

Nimic, băi, dar nimic nu s-a întâmplat în această campanie electorală. Nu am văzut dezbateri, idei, poate chiar şi polemici constructive… Nimic, nada, zero barat!

În afară de “servita” aia cu Barna, apărută în presă la două zile după începerea campaniei, care a mai animat un pic cursa electorală, nimic nu a tulburat liniştea alegătorilor.

Iar senzaţia mea este că alegătorii ar vrea să vadă ceva mişcare. Că dacă tot vin unii şi alţii să le cerşească voturile, măcar să presteze ceva, să nu le primească de pomană.

Klaus Iohannis, care cu siguranţă va rămâne încă 5 ani preşedinte, pare atât de sigur pe el încât nu cred că ar tresări nici dacă i-ai spune că în decembrie o să vină sfârşitul lumii iar el va câştiga degeaba un nou mandat. Iohannis a devenit atât de plictisitor încât schimb canalul imediat cum apare pe ecran.

De Viorica Dăncilă nu merită să amintesc mare lucru pentru că femeia asta a greşit competiţia. Dăncilă este cu siguranţă cel mai slab pregătit candidat pe care l-a avut PSD vreodată. Păi, pe lângă Dăncilă, alde Năstase sau Geoană păreau doctori docenţi.

Dan Barna nu e băiat rău, dar cred că pentru el campania electorală s-a încheiat. Sincer vă spun, aş fi vrut să văd o finală Iohannis-Barna, măcar de dragul competiţiei, dar înfruntarea asta nu cred că va mai avea loc.

Aşa că o să dormim până pe 24 noiembrie 2019, când va avea loc al doilea tur de scrutin, şi o să ne trezim cu Iohannis pentru încă 5 ani la Cotroceni. (Traian BĂSEXU)
Categorie articol: 

Comentarii