Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce spunem noi

Voiculet Valeriu, "Liceul Cu Program Sportiv", Braila: "Ar trebui ca odata cu aceasta unire politica si administrativa a oraselor sa devenim numarul unu ca populatie si posibil ca suprafata, deci automat ar rezulta forta numarul unu din Romania, fapt care ne-ar avantaja".
Anghelus Marilena, Colegiul National "Nicolae Balcescu", Braila: "Nu mi se pare a fi o idee buna, eu personal nu prea vad nimic deosebit in Galati fata de Braila. Se va pierde din personalitatea urbei daca cele doua orase se vor uni si, in plus, arhitectura si cultura Galatiului este total diferita de cea a orasului nostru".
Toader Bogdan, Colegiul National "Gh. M. Murgoci", Braila: "Este o idee buna, ar fi un pas inainte pentru Braila, desi nu cred ca asta se va realiza in urmatorii ani. Rezultatul unirii lor ar fi unul dintre cele mai mari orase din tara si, ca urmare, oamenii din Braila ar avea parte de mai multe evenimente culturale si nu numai, de care profita acum numai locuitorii Galatiului".
Basno Laurentiu, Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", Braila: "Da, ar fi o idee buna, atita timp cit sediile institutiilor vor fi aceleasi nu am nimic impotriva, pentru ca nu vreau sa ma duc pina in Galati sa imi eliberez un permis sau o carte de identitate, deoarece datele din buletin vor trebui modificate odata cu aceasta unire".
Rosu Paul, student: "Eu sint mai conservator din fire, nu inteleg care ar fi rostul acestei uniri. Ca sa fiu sincer, nu prea imi place modul de a fi al galatenilor, poate ca generalizez si nu am dreptate, dar asta e opinia mea. Lucrurile ar trebui sa ramina asa cum sint".
Bordei Livia, Colegiul Economic "Ion Ghica", Braila: "Nu vad care ar fi problema daca se vor uni cele doua orase. Viitorul ar fi mai promitator alaturi de Galati, se vor realiza mai multe proiecte pentru ca stim cu totii “unde-s multi puterea creste”, astfel ambele orase vor avea de cistigat."
Ioan Ciurea, student: "Categoric, da, sint de acord cu unirea celor doua orase. A fi super din toate punctele de vedere, dar in primul rind economic. Am fi o tentatie extraordinara pentru multi investitori, ceea ce ar insemna slujbe mai multe, poate si salarii mai mari. Iar daca s-ar realiza si podul peste Dunare, chiar am fi la inaltime. Si, am rezolva, in sfirsit si disputa cartierului de la marginea Galatiului".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii