Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce se va întâmpla cu maidanezul care l-a muşcat pe copilul lui Cătălin Boboc. Primăria vrea să îl declare “câine de onoare”

Fostul preşedinte al PNL Brăila, Cătălin Boboc, a primit încă un semn că nu mai e de trăit în oraşul ăsta. Sau, mă rog, dacă o mai fi de trăit, atunci cu siguranţă NU sunt actuala administraţie.

Copilul lui Boboc a fost muşcat în urmă cu două săptămâni de un maidanez. Rănile cauzate au fost destul de grave din moment ce copilul a avut nevoie şi de intervenţii chirurgicale, după cum a declarat fostul senator PNL Brăila, Cătălin Boboc. Va urma un proces, căci Boboc a anunţat deja că va da Primăria Brăila în judecată.

Ce a spus Primăria Brăila în legătură cu acest incident? Până acum nu am auzit să spună nimic, probabil pentru că multora a ajuns să li se pară normal ca maidanezii să stăpânească domeniul public. Iar aici nu este important că a fost muşcat copilul unui politician. Putea fi foarte bine copilul oricărui brăilean. Situaţia este aiurea, oricum am privi lucrurile. Într-un fel, dacă ne este permisă această abordare, este bine că a fost vorba despre copilul unui om cunoscut în Brăila (fost senator). Că aşa s-a dat amploare evenimentului în sine iar opinia publică va urmări felul în care Primăria Brăila va lua măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete. Cetăţenii ar trebui să pună presiune pe administraţia publică locală până când aceasta va prezenta un plan concret de măsuri pentru strângerea maidanezilor de pe domeniul public.

Dar mi-e teamă însă că autorităţile nu vor mişca un deget după acest incident. Se va mai face un pic de vâlvă în ziare, o să mai comenteze lumea pe Facebook, după care PA!, se va aşterne praful şi pe acest subiect.

Ce să aşteptăm? Ca Primăria să îi acorde titlul de “câine de onoare” maidanezului care a muşcat un copil (repetăm, s-a întâmplat să fie copilul lui Boboc, dar putea fi copilul oricărui alt brăilean). Primarul Marian Dragomir ar face bine să nu ia atitudine numai pe Facebook, acolo unde observăm că este destul de prezent, ci să fie la fel de vehement şi în acţiunile sale, ca primar plătit din banii brăilenilor. Şi cu rezultate concrete, nu numai cu gargară aducătoare de voturi. (Mai Danez ca Danezii)
Categorie articol: 

Comentarii