Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ce au luat pe "mere au dat pe pere"

Punctul obtinut etapa trecuta la Constanta nu a insemnat nimic pentru formatia petrolista din moment ce, dupa numai o saptamina nu a reusit sa se impuna in fata unei echipe pe care in sezonul trecut a invins-o la scor pe teren propriu.
Partida a inceput jalnic pentru gazde care s-au vazut conduse inca din primul minut de joc la capatul unei actiuni simple de contraatac. Chiorcau a sutat de la marginea careului, Constandache asa stie el ca mingea se respinge in fata si Costea, fostul jucator al Petrolului Ploiesti nu a asteptat prea multe invitatii sa marcheze.
Gazdele nu s-au trezit nici dupa acest soc si scorul ar fi putut lua proportii daca portarul petrolist nu ar fi intuit traiectoria lobului expediat de cel mai periculos jucator al oaspetilor, Chiorcau.
Oaspetii au ramas in continuare foarte periculosi in ofensiva insa Constandache, dupa primirea golului a avut o evolutie foarte buna reusind in alte doua rinduri sa apere mingi foarte dificile la suturile lui Costache si Mihaescu.
Petrolistii s-au dezmeticit abia in minutul 24 si la capatul unei actiuni purtate de Bandarica, Moldoveanu a marcat un gol superb, sut de la 16 metri in vinclul portii aparate de Glomache si a restabilit egalitatea, 1-1. Berceanu (min. 27) din sase metri, dupa o centrare perfecta a lui Moldoveanu, a ratat sansa de a-si aduce echipa in avantaj, iar in timpul ramas pina la pauza ambele combatante au fost preocupate de mentinerea rezultatului.

Dominare sterila a gazdelor in partea secunda

Dupa pauza de la cabine a iesit o cu totul alta formatie Petrolul, una combinativa, foarte periculoasa in careul advers dornica sa se reabiliteze in fata propriilor spectatori, insa in aceasta parte a partidei nu s-au consemnat decit ratari monumentale.
In chiar primul minut al partii secunde Bosoi a trimis un trasor de la 25 de metri care doar a zguduit bara portii oaspetilor. Presingul in jumatatea adversa de teren le-a adus gazdelor o lovitura libera, Bandarica a sutat puternic insa Glomache a reusit sa devieze mingea de la vinclu. A venit apoi rindul lui Berceanu sa rateze de la opt metri dupa care s-a consemnat o ocazie si mai mare a gazdelor, in rol de atacant fiind de data aceasta Costel Rosu insa acesta de la marginea careului mic a reluat prea slab si exact in bratele portarului advers. Nici Moldoveanu (min. 75) sau Zainea (min. 82), reluare cu capul dupa un corner executat de Rosu, nu au mai reusit sa modifice tabela de marcaj.
O puteau face insa oaspetii in ultimul minut de joc daca portarul petrolist nu ar fi inchis unghiul si nu l-ar fi obligat in felul acesta pe Costache sa suteze pe linga poarta.
Astfel ca la capatul unei partide in care fiecare formatie a avut cite o repriza buna, scorul nu putea fi decit unul egal si in felul acesta Petrolul, din candidata la promovare, a ajuns in postura de a se lupta pentru evitarea retrogradarii.
Petrolul: Constandache - Moldoveanu, Zainea, Em. Cristian, Stanciulescu - Rosu, Bulancea (min 30. Bosoi), Balta (min. 80: Grosu), Bandarica (min. 85: Hrinca) - Costache, Berceanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii