Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Casa lui Mititelu, supravegheată de Poliţie

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, agent Amelia Căprărin, a declarat ieri că în urma incidentelor petrecute în centrul Craiovei luni seară, când aproximativ o sută de suporteri ai Universităţii Craiova au aruncat cu torţe spre clădirea clubului patronat de Adrian Mititelu, numărul patrulărilor echipajelor în zona locuinţei finanţatorului echipei de fotbal a fost mărit.

"Locuinţa se află pe un traseu pe care trece constant un echipaj al poliţiei. De aseară (luni - n. r.), numărul patrulărilor a crescut în acea zonă", a declarat agent Amelia Căprărin.

Aproximativ o sută de suporteri ai formaţiei Universitatea Craiova au încercat, luni seară, să arunce cu torţe în sediul clubului condus de Adrian Mititelu, însă au fost dispersaţi de către forţele de ordine. Deoarece nu au reuşit să arunce în balconul sediului, fanii au aruncat torţe spre alte clădiri.

Universitatea Craiova a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Dinamo, în etapa a XXXII-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii