Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carlos profita de sarbatori pentru a se "gindi la viitor"

Cotidianul O Jogo scrie, miercuri, ca situatia portarului echipei Steaua, Carlos Alberto Fernandes, continua sa fie incerta, dupa ce a fost pus pe lista de transferuri, iar jucatorul a sosit in Portugalia pentru a-si petrece sarbatorile de iarna si a se "gindi la viitor".
"Situatia lui Carlos continua sa fie nedefinita dupa declaratiile presedintelui clubului, George Becali, care l-a pus pe lista de transferuri, adaugind chiar ca va oferi 100.000 de euro gruparii care il va cumpara pe fostul portar al Boavistei, declaratii considerate “nefericite” de catre portarul portughez. Dupa aceasta luare de pozitie a lui Becali, Carlos a trecut de la titular indiscutabil la rezerva", scrie O Jogo.
Cotidianul subliniaza ca portarul Carlos se afla in Portugalia, unde va petrece sarbatorile, si a afirmat ca va profita de perioada de pauza pentru "a se gindi la viitor". El a mai spus ca vrea sa "se bucure si sa profite de sarbatori".
Fostul portar al echipei Boavista a confirmat ca nu a primit vreo propunere de a reveni in Portugalia, insa exista citeva echipe din strainatate interesate de serviciile sale.
Carlos Alberto Fernandes a plecat, luni dimineata, din Romania, finantatorul Gigi Becali anuntind in urma cu mai mult timp ca Steaua se va desparti de el din aceasta iarna, in urma prestatiilor modeste. Portarul portughez nu a fost inclus in lotul pentru meciul disputat la Craiova, scor 0-0, in etapa a XIX-a a Ligii I. Carlos a aparat ultima oara pentru Steaua la 17 octombrie, in meciul cu Real Madrid, scor 1-4, din etapa a trei a grupei E a Ligii Campionilor. Dupa acel meci, finantatorul Gigi Becali l-a criticat dur, anuntind ca Steaua se va desparti de el in iarna si adaugind ca daca va primi vreo oferta pentru portar, va mai da el 100.000 de euro, numai ca sa plece. Becali l-a acuzat pe Carlos pentru viata sa extrasportiva agitata. De la meciul cu Real, Carlos a fost numai rezerva lui Cornel Cernea.
Carlos a fost achizitionat iarna trecuta de la Boavista Porto contra sumei de 600.000 de euro si mai are contract cu FC Steaua pina in iunie 2008.
Categorie articol: 

Comentarii