Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carambolul de pe Cuza, provocat de un şofer fără permis şi cu o maşină furată

poliţiştii nu au stabilit cu exactitate cine a condus autoturismul “Opel”, înmatriculat în Bulgaria, care a lovit mai multe autoturisme în noaptea de 26/27 ianuarie • dar au unele suspiciuni, astfel că fac cercetări pentru infracţiunile de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul fără permis

 

Cazul tamponării în lanţ de pe Bulevardul Cuza, de către şoferul unui autoturism “Opel” înmatriculat în Bulgaria, este încă în ancheta poliţiştilor. Nu s-a stabilit cine conducea maşina care a izbit alte patru autoturisme, toate parcate, însă sunt suspiciuni că cel aflat la volan i-ar fi furat autoturismul proprietarului, pentru a da o tură, şi, mai mult, nici n-ar avea permis de conducere. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila susţin că a fost întocmit dosar penal şi pentru aceste două fapte. 

În ziua de 27 ianuarie, după mai multe ore de investigaţii, poliţiştii au reuşit să afle cine este proprietarul autoturismului Opel implicat în carambol, fiind vorba despre un brăilean de 26 de ani. Nu se ştie însă nici acum cine era la volan la momentul producerii accidentului, mai ales că şoferul a plecat de la faţa locului, abandonând maşina în zonă.

După cum v-am informat, în noaptea respectivă, patru maşini au fost lovite, una după alta, pe Bulevardul Cuza. Şoferul vinovat se deplasa cu un Opel, dinspre strada Carantina, iar la 50 de metri de Calea Galaţi a pierdut controlul volanului. Mai întâi a lovit un autoturism BMW căruia i-a rupt oglinda, după care a ricoşat în alte 3 autovehicule. Toate autoturismele erau parcate. Cel mai şifonat a ieşit un Opel. În carambol au mai fost implicate un Cielo şi un Fiat. După producerea evenimentului, şoferul a plecat, în timp ce persoanele care şi-au găsit maşinile distruse s-au prezentat la biroul tamponări pentru a-şi scoate autorizaţii de reparaţie. Evenimentul nu s-a soldat cu victime omeneşti, dar pagubele sunt însemnate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii