Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Captură record. Aproape 1.000 de petarde găsite într-o maşină

* în noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au oprit un autoturism pe Bulevardul Dorobanţilor şi au descoperit 960 de petarde * la volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, care are acum dosar penal * jandarmii au prins și o femeie care vindea petarde în Piaţa Halelor

 

Prins cu autoturismul plin de petarde. În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe Bulevardul Dorobanților, pe un tânăr de 19 ani, din Brăila, în timp ce transporta cu un autoturism 960 de petarde. Articolele găsite au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deținere fără drept de materiale pirotehnice.

Și jandarmii au depistat în Piaţa Halelor o femeie care vindea articole pirotehnice. La data de 27 decembrie, în jurul orei 11.15, o patrulă de jandarmi a depistat persoana care deţinea şi oferea spre vânzare mai multe materiale pirotehnice din clasa celor interzise a fi comercializate. Persoana interceptată a fost legitimată şi s-a stabilit că aceasta se numeşte I.V.C.. La controlul bagajului au fost găsite următorele obiecte pirotehnice: 7 cutii x 100 buc. petarde SCHLAG BIROT; 35 cutii x 60 buc. petarde PICCOLO CORSAIR; 9 bucăţi petarde BANANA BLUE COLOR; 12 buc. artificii cu multiple focuri MAGICAL SHOTS.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept ”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37, alin. 1 lit. a, din Legea 126/1995. Persoana şi materialele au fost predate lucrătorilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila – Biroul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase pentru continuarea cercetărilor.
Categorie articol: 

Comentarii