Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionatul judetean de fotbal - etapa a 13-a

Toate partidele din cadrul etapei a 13-a a Campionatului judetean de fotbal care erau programate duminica, 30 noiembrie, s-au desfasurat deja la mijlocul acestei saptamini.
Miercuri, un joc interesant ca evolutie a scorului, s-a disputat la Urleasca intre FC Urleasca si Dacia Bertesti, doua formatii preocupate doar de joc si care si-au aparat cu ardoare sansele.
Oaspetii au deschis scorul la capatul primelor cinci minute de joc prin Dumitru, care a fost servit ideal de catre unul dintre fundasii gazdelor. Egalitatea s-a restabilit relativ repede. Costel Soare, care este si sponsorul echipei, a luat o actiune pe cont propriu pe care a finalizat-o, cu un sut la coltul lung si astfel scorul a redevenit egal, 1-1.
O noua gafa a aparatorilor gazdelor, de care a profitat Fedeles si in minutul 25 Dacia Bertesti a trecut din nou in avantaj.
Beneficiind de travaliul si inspiratia coordonatorului de joc, Neculai Creanga si de apetitul de gol al lui Costel Soare, care in decurs de trei minute a mai reusit o "dubla" si Dragomir, care a perforat poarta adversa de patru ori, FC Urleasca si-a asigurat pina la urma un succes categoric, la capatul uneia dintre cele mai bune evolutii din acest sezon.
Pentru invingatori a mai inscris de doua ori Marian Iliescu. Fedeles a marcat din nou in minutul 73, insa Dacia Bertesti a platit tribut spatiilor mari din defensiva si a pierdut la un scor categoric.

In celelalte partide programate miercuri, 26 noiembrie s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
Infratirea Gemenele - Gloria Movola Miresii 2-2
Tricolorul Lanurile - Vointa Sutesti 5-0
Vointa racovita - Vointa Faurei Sat 4-3
Comagrim Dudesti - Vointa Plopu 1-2
Spicul Zavoaia - AS Jirlau 2-2
Pandurii Tudor Vladimirescu - recolta Ciocile 3-0 neprezentare
AS Bordei verde - Sporting Silistea 2-2
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii