Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Calificare la pas în faza a doua a Cupei României

Partida a început cu trei ratări mari ale gazdelor: Iliescu (min. 3), S. Butiseacă (min. 50) şi Mladin (min. 12), acesta din urmă ţintind transversala de la doar 6 metri.
Contrar cursului jocului, oaspeţii au fost primii care au marcat în minutul 20, prin Coman.
La faza imediat următoare S. Butiseacă (min. 20) a restabilit egalitatea, însă după alte trei minute, cu un eurogol, Irimia a adus-o pe Fortino în avantaj, iar Mladin (min. 28) a marcat pentru 3-1.
Oaspeţii au mai avut o răbufnire de orgoliu şi au redus din diferenţă prin Mihăescu, însă până la pauză elevii lui Viorel Ciucaşu au mai înscris de două ori prin Irimia şi Ionel Gatiu.
Repriza secundă a aparţinut în totalitate gazdelor care au mai "perforat" poarta apărată de Oprea de cinci ori, prin Iliescu (min. 55), S. Butiseacă (min. 66), Gatiu (min. 70) şi Postolea (min. 81, 86).
"Felicit jucătorii pentru ambiţia cu care au abordat acest meci. Vrem să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României, pentru că sunt meciuri oficiale prin care noi ne pregătim pentru campionatul care va începe în luna august şi în care avem un obiectiv unic, locul întâi", a declarat Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino Ianca.

Fortino: Durbacă - Constantin, Mladin, Stănciulescu, Stanciu - Toni (Vâlcu), Bratosin (Nazâru), Irimia, Gatiu - Iliescu (Postolea), S. Butiseacă (G. Ciucaşu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii