Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadavrul cu o pungă pe cap descoperit în București aparține unui tânăr de 21 de ani. Ce suspectează anchetatorii

Descoperire macabră joi dimineață în București, în zona străzii Cumințenia Pământului din sectorul 6. Cadavrul unui bărbat a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Locul a fost izolat de polițiști, iar în acest moment este în desfășurare cercetarea la fața locului.

 

Potrivit informațiilor făcute publice de Poliția Capitalei, este vorba de un tânăr de 21 de ani. Victima nu era un om al străzii și a fost identificată.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, este vorba despre o sinucidere. Tânărul ar fi încercat de mai multe ori să-și ia viața cu alte pungi, pe care criminaliștii le-ar fi găsit în zonă, acestea fiind lipite cu bandă adezivă.

De asemenea, din primele verificări reiese că tânărul ar fi înghițit și anumite substanțe în încercarea de a se sinucide.

Trupul a fost transportat la IML, iar în urma autopsiei se va stabili dacă moartea tânărului a survenit în urma asfixierii, sau în urma ingerării unor substanțe.

Bărbatul nu prezintă alte semne pe corp.

Surse judiciare au precizat că un cadavru a fost descoperit, joi dimineață, în Sectorul 6 al Capitalei. Acesta avea o pungă pe cap.

Anchetatorii au demarat cercetările pentru a afla împrejurările în care a murit bărbatul.

Poliția Capitalei informează, oficial, că polițiștii Secției 25 au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 6 se află cadavrul unui bărbat „cu o pungă trasă pe cap”.

Polițiștii au delimitat locul unde a fost găsit cadavrul.

La acest moment, polițiști din cadrul Serviciului Omoruri desfășoară cercetări la fața locului.
Categorie articol: 

Comentarii