Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Căutarea şi uciderea lui ben Laden, subiectul unui film la Hollywood

Mark Boal, laureat al premiului Oscar, este aproape de a finaliza un scenariu despre operaţiunile de căutare a lui ben Laden.
Producţia filmului, al cărui regizor ar urma să fie un alt laureat la premiului Oscar, Kathryn Bigelow, este programată pentru vară.
"Boal a urmărit misiunea de ceva timp, datorită accesului său la informaţii militare şi a experienţei sale ca jurnalist de investigaţii", scrie Variety. "Pentru el, momentul morţii lui ben Laden nu putea fi mai bun... Dar ştirea vine suficient de târziu în evoluţia proiectului încât să maximizeze impactul lansării sale".
Scenaristul şi regizorul vor trebui să aştepte reacţia lumii arabe la moartea lui ben Laden înainte de a începe producţia. Boal şi-a anulat o vizită în Afganistan, programată pentru săptămâna viitoare.
Boal şi Bigelow au lucrat împreună la "Hurt Locker" în 2008, un film despre operaţiunile militare americane din Irak. Anul trecut, filmul a obţinut şase premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun scenariu original.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii