Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălina Varvaruc a câştigat medalia de aur la Internaţionalele de judo de la Bucureşti

Printre concurenţi s-au aflat şi 9 reprezentanţi ai secţiei de judo de la Clubul Sportiv Municipal din Brăila, condusă de antrenoarea Carmen Constantin şi cu toate că s-au întâlnit cu sportivi mult mai experimentaţi, evoluţia lor pe ansamblu a fost una bună, iar rezultatele meritorii.
La categoria de vârstă U11, Cătălina Varvaruc a câştigat toate cele 5 meciuri disputate şi implicit medalia de aur, iar alţi doi brăileni, George Bălan şi Cătălin Varvaruc, s-au clasat pe locul al 5-lea.
Ceilalţi reprezentanţi ai CSM-ului, Florin Gheorghe la U15, Andreea Lungu, Elvis Baltă, Leonard Buduleanu, la U13, Carla Frâncu şi Cosmin Zamfir au disputat câte trei meciuri.
"Pentru noi a fost un prilej de evaluare a capacităţii de concurs a acestor sportivi în vederea Campionatelor Naţionale. Sportivii care au ca obiectiv podiumul la naţionale au confirmat, începătorii au demonstrat că sunt în progres, cred că suntem pe un drum bun şi la această disciplină sportivă", a declarat Aurel Dumitru Blănaru, directorul CSM.
Categorie articol: 

Comentarii