Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bute promite să îşi păstreze centura

"Aştept acest moment din 2007, de când am devenit campion mondial. Foarte mulţi români aşteaptă acest eveniment şi aşteaptă mult de la mine. Eu m-am pregătit foarte, foarte serios. De două luni de zile, în capul meu e doar Jean-Paul Mendy. S-au vehiculat foarte multe nume, meciuri, Kessler, Pavlik, Super Six, dar în capul meu a fost doar Mendy, un boxer foarte bun, pe care îl respect foarte mult. Îi mulţumesc lui şi echipei sale că a acceptat să vină în România pentru acest meci", a spus Bute, care a venit la conferinţa de presă îmbrăcat într-un costum de culoare gri, asortat cu o cravată de aceeaşi culoare.
Lucian Bute a afirmat că se aşteaptă la un meci foarte greu în gala Campion pentru România, ce va avea loc, sâmbătă, la Romexpo. "Emoţiile sunt foarte mari, presiunea va fi pe umerii mei, dar am încredere foarte mare în mine. M-am pregătit cât mai conştiincios şi încerc să rămân concentrat pe strategia stabilită cu echipa mea. Ştiu că nu va fi uşor, mă aştept la un meci foarte greu, la o seară lungă. Mendy nu a venit să se plimbe prin parc, a venit să-mi ia centura, sunt conştient de acest lucru. Este un boxer care nu a cunoscut înfrângerea până acum, dar am încredere în mine şi că totul va fi bine sâmbătă", a adăugat Bute.

"Totul decurge conform planului", a asigurat Bute

Lucian Bute a menţionat că mai are de slăbit două kilograme şi jumătate pentru a intra în limitele categoriei. "Pregătirea a decurs conform planului. În prima fază am vrut să venim în Europa să ne acomodăm cu fusul orar, dar am decis să rămânem la Montreal. Vreau să le mulţumesc celor doi sparring-partneri care m-au ajutat foarte mult. Mă simt foarte bine, sunt emoţionat. Ştiu şi simt că presiunea va fi pe umerii mei. Va fi un spectacol mare şi centura va rămâne la mine. Probleme am avut tot timpul cu greutatea, dar nu sunt nervos. Totul decurge conform planului. Mai am două kilograme şi jumătate de dat jos, dar suntem în grafic. Vineri, la ora 13.00, nu va fi niciun fel de problemă, voi fi în limitele categoriei. Sunt conştient că nu va fi uşor, eu am ales asta şi eu sunt responsabil. Nutriţionista o să aibă grijă de meniul meu, mă voi antrena, voi face şi saună şi le voi pierde", a subliniat Bute, care i-a mulţumit pugilistului Adrian Diaconu că a venit în România pentru a fi alături de el la gală.
Întrebat ce strategie va aborda pentru meciul cu Mendy, Bute a răspuns: "Dacă aş fi în capul lui, aş şti. Ne-am uitat la meciurile sale. E un boxer destul de defensiv, pe contraatac. Cred că sâmbătă va avea aceeaşi strategie, va aştepta un pic. E foarte exploziv cu stânga, e un stângaci foarte periculos, loveşte şi la cap, şi la corp. Sper să ies victorios, iar dacă totul va decurge conform planului, vom sărbători la Universitate".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii