Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bufniţă posibil rănită, salvată de un ONG din Brăila

• pasărea a fost găsită pe o stradă • astăzi, aceasta va ajunge la o fundaţie din Bucureşti, unde va fi examinată şi, eventual, tratată medical

 

O bufniţă a fost găsită, joi dimineaţă, pe strada Radu Negru din municipiu. Aceasta părea a fi rănită, iar oamenii care au văzut-o au sunat la un ONG brăilean. Reprezentanta “Help Lăbuş”, Laura Costea, a luat pasărea şi a făcut apel la prietenii virtuali de pe pagina de Facebook pentru a identifica cea mai bună soluţie în ceea ce priveşte viitorul ei. În doar câteva ore, existau zeci de comentarii la postare în care utilizatorii îndrumau ONG-ul spre o fundaţie din Bucureşti, unde să fie examinată medical şi apoi eliberată pentru a se întoarce în mediul natural.

“Putem spune că am rezolvat cazul bufniţei găsite pe o stradă din municipiu. Acum este la noi, unde este îngrijită, hrănită, iar mâine (astăzi - n.r.) o vom trimite la Bucureşti, la Fundaţia «Visul Luanei», pentru că au fost foarte multe recomandări, am luat legătura şi este în regulă. Acolo va fi examinată din punct de vedere medical. Bufniţa pare a avea o rană la picior”, ne-a declarat Laura Costea.
Categorie articol: 

Comentarii