Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii vor alinia un unsprezece pe scheletul echipei de juniori I

Astazi, in penultima etapa a returului, CF Braila se deplaseaza la FCM Bacau si va incerca sa obtina un rezultat cit mai strins desi cei doi antrenori, Bratianu si Darie, in afara de cei patru petrolisti nu au in lot decit juniori din propria pepiniera.
Subit, dupa amicalul cu Viitorul Insuratei Alin Lungu, Macare, Pinzaru, Dragan si Rotaru au devenit indisponibili, iar in aceasta situatie limita singura solutie o reprezinta juniorii din propria pepiniera. Solutia este insa valabila doar pentru acest joc deoarece, peste o saptamina juniorii lui Vasile Darie vor fi angrenati in cadrul turneului semifinal si nu vor mai putea evolua la echipa de seniori.
Pentru partida cu FCM Bacau in lotul formatiei brailene au fost inclusi Tudor, Hristian, V. Nicolae, Balaban, E. Coman, Mindroasa, F. Mazilu, Harabagiu, Negulescu si Huba.
"I-am luat in lot pe cei mai buni juniori ai nostri si chiar daca o sa pierdem vom pierde onorabil. Nu inteleg cum si cind s-au accidentat jucatorii de la echipa de seniori insa cred ca era cazul sa le oferim si juniorilor nostri o sansa. Trebuie sa-i calim cit mai repede deoarece pe ei vom miza din campionatul urmator", a declarat Vasile Bratianu, presedintele executiv al Cf Braila.
In tur CF Braila a cistigat cu 2-1 partida de pe Municipal. Pentru braileni au marcat Sandru (min. 15) si Ghidarcea (min. 37), iar pentru FCM Bacau, Taban in minutul 45.
Partida de astazi de la Bacau va fi condusa de o brigada de arbitri formata din Alexandru Deaconu - Nicolae Marodin (ambii din Bucuresti) si Catalin Savu (Galati).

In deschidere echipa ziaristilor da piept cu cea a oamenilor de afaceri

Partida de astazi, dintre FCM Bacau si CF Braila va fi prefatata, de la ora 9.00, de un "meci de meci", adversare fiind selectionata jurnalistilor si cea a oamenilor de afaceri din Bacau. Ziaristii au intrat deja in febra pregatirilor. Miercuri au disputat un "triunghiular" pe baza nautica, iar ieri, dupa-amiaza, au facut un ultim antrenament, la una dintre terasele din apropierea stadionului.

Etapa a 33-a programeaza meciurile:
Delta Tulcea - FC Snagov (2-2)
CS Otopeni - Prefab. 05 Modelu (1-1)
Forex Brasov - Dunarea Giurgiu (0-1)
FCM Bacau - CF Braila (1-2)
FC Botosani - Chimia Brazi (0-2)
Cetatea Suceava - FC Brasov (0-3)
Dunarea Galati - Gloria Buzau (1-2)
FC Sacele - Petrolul Ploiesti (0-3)
FCM Cimpina - Sportul Studentesc (0-1)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Comentarii