Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii, in rol de "sparring partners"

Este destul de greu de inteles ce s-a intimplat cu echipa braileana vinerea trecuta la Ovidiu, insa devine tot mai relevant faptul ca, pentru moment, numai cu jucatori de pe plan local, CF Braila ramine o echipa de mijlocul clasamentului si nicidecum una care sa tinda la promovare.
Semnalele de alarma trase de actualul antrenor la inceputul campionatului nu au avut ecou la cei care conduc destinele fotbalului brailean, CF Braila nu a transferat jucatori de valoare, ci doar si-a marit numeric lotul, iar esecul de la Ovidiu nu face altceva decit sa arate care este stadiul actual valoric al fotbalistilor braileni.
La Ovidiu CF Braila a fost doar un "sparring partner" pentru dobrogeni.
CS Ovidiu s-a aruncat cu intreg efectivul in jumatatea adversa de teren, iar ocaziile la poarta lui Botas au abundat.
Inca din minutul 8, gazdele au trecut in avantaj. Botas a patruns pe partea stinga, l-a driblat pe Bosoi si a centrat in careul brailean, Evdochin a reluat, de la opt metri spre poarta, insa Botas a respins mingea in fata si, pe faza, Stere a trimis-o cu capul in plasa, 1-0.
Dupa numai doua minute oaspetii au beneficiat de un corner, Suta a centrat cu efect in careu, iar Olenic a fost la un pas de autogol. Fundasul central al CF-ului a trimis mingea cu capul in bara transversala a propriei porti, aceasta a revenit in teren si Stere a inscris cel de-al doilea gol al gazdelor.
Olenic (min. 15) a mai facut un hent in propriul careu insa centralul nu a sesizat greseala braileanului, iar in minutul 24 apararea braileana a gafat din nou, Evdochin l-a ridiculizat pe Rotaru, a patruns in careu si a sutat, de la 7 metri dar mingea a sters bara portii oaspetilor.
Abia in minutul 30 CF Braila a creat prima actiune periculoasa in jumatatea adversa insa ea s-a incheiat doar cu un sut anemic al lui Neta.
Dupa alte trei munute CS Ovidiu a marcat cel de-al treilea gol. Evdochia l-a lansat in adincime pe Florea, acesta l-a depasit in dribling pe Rotaru, a patruns in careu si a sutat imparabil, la coltul lung, 3-0. Evdochia (min. 35) a mai dat o pasa ideala de gol, Stere si-a plasat bine lovitura de cap, insa Botas, a scos miraculos mingea de sub bara.
Pe fondul dominarii gazdelor, pe contraatac, oaspetii au obtinut un corner, Rosu a centrat in fata portii si Pinzaru a reusit sa reduca din diferenta, dar sa si stabileasca scorul primei reprize, 3-1, pentru gazde.

Gazdele s-au jucat cu ocaziile, altfel s-ar fi inregistrat un scor de handbal

Repriza a doua s-a derulat la indigo, numai ca in aceasta parte a meciului gazdele s-au jucat cu ocaziile.
In minutul 46, Curumi a trecut cu o mare usurinta de Rotaru si a sutat in vinclul portii aparate de Botas. Acelasi jucator al gazdelor a centrat foarte bine in minutul 51, insa Botas, de la 3 m nu a gasit spatiul portii si tot in aceeasi postura a fost si Evdochia (min. 55) numai ca acesta a gafat de la 2 m de tinta.
Abia in minutul 59 CF-ul a parut ca se trezeste din "pumni" numai ca dupa citeva pase consecutive, Rosu a sutat mult peste transversala portii adverse.
A fost doar un foc de paie deoarece pina la finalul meciului CS Ovidiu a mai avut trei mari situatii de a inscrie, insa Stere a ratat de doua ori, iar a treia oara a centrat foarte bine, insa Botas a iesit foarte bine si a deviat mingea din fata lui Curumi.
In urma acestui esec rusinos brailenii s-au indepartat de zona locurilor fruntase, iar promovarea incepe sa devina pentru ei o "fata morgana".
"Eu sint surprins de jocul foarte slab facut de intreaga echipa braileana. Am pregatit in amanuntime acest meci si din punctul meu de vedere nu trebuiau sa apara lacune, insa este clar ca trebuie sa reevaluam tot ceea ce inseamna CF Braila, deoarece nu mai doresc, pe viitor sa mai am parte de o asemenea evolutie submediocra", a declarat la finalul meciului Mihai Ciobanu.

CF Braila: Botas - Bosoi (min. 58: Moldoveanu), Olenic, Necoara (min. 58: V. Nicolae), Rotaru - Ilie (min. 68: St. Mitrea), Pascu, Stanciulescu (min. 58: M. Coman), Rosu - Pinzaru, Neta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii