Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au pierdut primul derby cu eternii rivali

Ieri dimineata, in sala de jocuri a LPS-ului a inceput primul turneu al Campionatului National de handbal rezervat juniorilor II din grupa C, competitie in care este angrenata si echipa braileana pregatita de profesorul Sorin Meca.
Sortii au decis ca in prima zi a turneului sa se desfasoare si derby-ul grupei, cel in care s-au intilnit echipa gazda, LPS Braila si CSS Galati.
Gazdele au inceput mai bine jocul si in minutul 5 conduceau cu 4-2, insa replica formatiei galatene, in a carei componenta sint jucatori cu un an mai mari, a fost prompta si scorul a redevenit egal, 4-4, in minutul 7.
CSS Galati a controlat jocul, a condus in permanenta la trei patru goluri si la final s-a impus cu 28-26.
Handbalistii braileni au ratat foarte multe ocazii si cu toate acestea in minutul 42 au reusit sa se apropie la doar un gol diferenta de adversara sa, insa dupa aceea au avut iar o perioada de cadere si galatenii au galopat spre o victorie meritata.
Cel mai bun marcator al echipei LPS Braila a fost interul Catalin Saracila, handbalist care din aceasta vara a fost cooptat la lotul national de juniori, care a marcat 6 goluri, insa o prestatie buna au mai avut extrema George Olaru si centrul Radu Carp.
La acest turneu mai participa echipele CSS Medgidia, CSS nr. 1 Constanta I, Axiopolis Sport Cernavoda, LPS Buzau si CSS nr. 1 Constanta II.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii