Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila beneficiaza de retea mobila de 7,2 Mbps de la Orange

Dupa lansarea in Bucuresti a serviciilor de internet mobil cu viteze de acces de pana la 7,2 Mbps, compania Orange a anuntat extinderea si in Braila a acoperirii retelei de date cu capacitati de transfer la dimensiunea celor din capitala.
Cu unul dintre abonamentele de internet cu acces nelimitat, cu tarife lunare care pornesc de la 10 euro plusTVA, clientii companiei pot accesa internetul oriunde s-ar afla, deoarece reteaua de date mobile are acoperire nationala. "Prin investitiile in extinderea retelei broadband, ne propunem ca anul acesta sa oferim clientilor Orange din toate orasele resedinta de judet internet mobil cu viteza de pana la 7,2 Mbps", se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Orange Romania. In acelasi material se arata ca navigarea pe internet in conditii de mobilitate cu viteze de pana la 7,2 Mbps este posibila in mai multe orase printre care acum se numara si Braila. Pentru viteze de pana la 3,6 Mbps accesul este posibil in peste 400 de localitati, iar viteze EDGE, de pana la 220 kbps, in toata tara.
In Braila exista 23 magazine proprii si partenere de unde pot fi cumparate serviciile Orange de date si voce.
Orange detine in tara noastra peste 10,2 milioane de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 177 milioane de clienti pe 5 continente.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii