Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila are noroc: dupa Nae, la prefectura vine unu' Crita

E clar, ne-am dus cu inima deschisa la cinema si am nimerit la un film cu prosti. Un film pe care il urmarim de ani si ani de zile, in care joaca aceiasi si aceiasi actori de duzina, facuti gramada. E drept ca din cand in cand ei isi mai schimba rolurile intre ei, in sensul ca unul ii ia locul celuilalt la primarie, iar cel din urma se ascunde in Senat, cu eugeniile lui cu tot. Asta nu schimba insa in mod radical scenariul filmului cu si despre prosti.
Zilele acestea va incepe tiganeala pe posturi, pe lefuri, pe avantaje, pe tot ce inseamna jumulirea banului public. Sunt multe functii in joc, dar si flamanzi cat cuprinde. Evident, unii vor ramane si cu buza umflata, si cu banii luati (in campania electorala). Dar, pentru ca trebuie sa existe si invingatori, vor fi si insi care vor prinde ciolanul de-un picior.
Una dintre functiile care a fost deja traficata este cea de prefect. Ea va reveni pesedistilor, urmind ca pedelistii sa puna, scuze, laba pe cele doua posturi de subprefect. Gasca lui Stancu nu a dat anunt la ziar ca cauta, ca sa zic asa, un candidat serios & potrivit pentru functia de prefect, caci ma inscriam si io la concurs, sa aiba si ei pe cine pica! Neorganizand concurs, e clar ca pesedistii au scos din maneca, din slipi, de naiba stie unde un nene gata sa le respecte ordinele intocmai. Gagiul care cica va fi urmatorul prefect al Brailei se numeste Marian Crita si, in afara de Ion Rotaru, nu il cunoaste nimeni. Dar poate tocmai asta va fi atuul lui, cine stie! Cred ca Marian Crita este cel mai potrivit pentru postul de Prefect al Brailei, dupa ce Mihaela Marcu pur si simplu si-a batut joc de aceasta importanta functie, dand pe gat doar apa plata cu lamaie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii