Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii sunt aşteptaţi la întâlnirea cu Avocatul Poporului

vineri, reprezentanţii instituţiei îi aşteaptă pe cei care vor să reclame anumite probleme cu care se confruntă, la sediul Prefecturii Brăila, începând cu ora 10.00

 

Avocatul Poporului îi aşteaptă pe brăileni să îşi spună nemulţumirile.

Vineri, 15 februarie, reprezentanţii Biroului teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului acordă audienţe cetăţenilor din Brăila, la sediul Prefecturii, începând cu ora 10.00. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.  Înscrierile pentru audienţe se vor face la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până în ziua anterioară audienţelor.

Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităților publice. Petiţia se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor”, este mesajul transmis de reprezentanţii Avocatului Poporului Galaţi.

Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluţionează gratuit.
Categorie articol: 

Comentarii