Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii au câştigat şi cel de-al doilea derby din retur

Vinerea trecută, elevii lui Daniel Timofte au respectat întrutotul indicaţiile primite la antrenamentele din săptămâna premergătoare derby-ului de la Roman, iar rezultatul a fost cel aşteptat, CF Brăila câştigând disputa cu Petrotub şi făcând un pas mare spre Liga a II-a. Meciul nu a fost unul extrem de spectaculos, ci unul bărbătesc, de angajament, în care ambele formaţii au încercat să dea lovitura de graţie. Brăilenii au deschis însă repede scorul , în minutul 15, când Pânzaru a marcat direct din lovitură liberă şi până la pauză au mai irosit o mare şansă de gol prin Nelu Bucă.
La rândul lor, şi gazdele au avut două incursiuni spre careul brăilean, însă mingea şutată de Chitoşcă a fost deviată inspirat, de Anton, în corner, iar în minutul 37, talonat de Gurguiatu, Marius Alexandru a şutat din alergare, pe lângă poarta brăileană.
Dacă Petrotub nu a găsit spaţiile necesare pentru a se apropia periculos de poarta lui Anton, în schimb, brăilenii au reuşit să le mai dea destule emoţii spectatorilor locali, însă tabela nu s-a mai modificat cu toate că Iosofache, Bucă sau Daniel Cazan s-au aflat în poziţii ideale de a înscrie.
CF Brăila a arătat că poate fi periculoasă pe contraatac însă a punctat doar la capitolul spectacol în această repriză, iar la final a mai bifat un succes foarte important în urma căruia acumulează 59 de puncte.
Pe locul secund, la o distanţă de cinci puncte, se află CS Panciu care s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa Oţelului II la capătul unui joc în care învingătorii au beneficiat de două lovituri de la 11 m, din care au transformat numai una.

CF Brăila: Anton - Bosoi, Olenic, Gurguiatu, Necoară (min. 80: Badea) - Moldoveanu, Pânzaru, Ndigwe (min. 89: Stăncioiu), Iosofache (min. 82: Cazan) - Pungă, Bucă.
Categorie articol: 

Comentarii