Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilenii şi-au asigurat victoria încă din prima repriză

CF Brăila a avut o dublă reuşită în minutul 7, a deschis scorul prin Necoară, care a transformat impecabil o lovitură de la 11 m, în urma unui fault în careul gazdelor asupra lui Iosofache, dar a obţinut şi eliminarea jucătorului care l-a faultat pe juniorul brăilean.

În superioritate numerică brăilenii s-au dezlănţuit şi până la pauză au mai înscris de două ori, în minutul 11, prin Badea şi în minutul 20, prin Ndigwe. Aflat într-o zi bună, nigerianul a pivotat în careul gazdelor şi a şutat în vinclul porţii, stabilind astfel rezultatul primelor 45 de minute.

În partea a doua a întâlnirii, elevii lui Vasile Darie au dominat tactic şi teritorial, însă nu au reuşit să mai perforeze poarta adversă decât o singură dată şi tot prin jucătorul meciului, Emmanuel Ndigwe (min. 72), după o acţiune elaborată a oaspeţilor la care au mai participat Bucă şi Badea.

Putea fi chiar 5-0 dacă Pânzaru nu ar fi fost blocat in extremis de unul dintre fundaşii băcăuani cu cinci minute înainte de finalul partidei.

"Sunt foarte mulţumit atât de rezultat cât şi de faptul că nici în această deplasare nu am luat gol. Relaţiile de joc se cristalizează de la meci la meci şi consider că suntem pe un drum bun care ne permite să ne menţinem în graficul propus pentru acest sezon, revenirea în Liga a II-a", a declarat imediat după meci antrenorul Vasile Darie.

CF Brăila: Mitrea - Bosoi, Şerban, Gurguiatu (min. 82: V. Nicolae), Necoară (min. 76: Stănciulescu) - Drăguş, Stăncioiu, Endigwe (min. 73: Pânzaru) - Iosofache, Bucă (75: Panait), Badea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii