Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilencele s-au considerat prea devreme învingătoare şi au pierdut un punct

De fapt, nu HC Zalău a câştigat punctul, ci HC Dunărea l-a pierdut după ce formaţia brăileană a avut avantaj şi de şase goluri.

Scorul a fost deschis de HC Zalău, Georgiana Coadălată fiind prima care şi-a trecut numele pe lista marcatoarelor, după care a urmat o intervenţie salvatoare a portarului Nichita, în situaţie de unu la unu cu Jenofi. Ailincăi a majorat avantajul Zalăului în minutul trei, după care a venit prima reuşită a formaţiei vizitatoare şi ea i-a aparţinut Adei Moldovan.
Conduse cu 3-1, brăilencele reuşesc să restabilească egalitatea în minutul 9, în urma golurilor marcate de Rădulescu şi Moldovan, după care ambele combatante au mers cap la cap până în minutul 18, moment al jocului în care şi tabela reliefa echilibrul din teren, 6-6. Din acest minut, HC Dunărea s-a distanţat treptat şi şi-a creat un avantaj de trei goluri pe care şi l-a păstrat până la finalul primului act.
În repriza a doua brăilencele s-au apărat foarte bine, au punctat pe faza de atac, astfel că în minutul 38 şi-au dublat avantajul de la pauză. Odată cu trecerea timpului, de la 12-18 gazdele s-au apropiat din nou la trei lungimi, 18-21 şi tot de trei goluri în favoarea formaţiei vizitatoare era decalajul şi în minutul 53.
Cu toate că pe finalul meciului gazdele au evoluat în inferioritate numerică, după ce Tadici a fost sancţionat cu o eliminare de două minute, iar Ana Maria Somoi a fost trimisă pe banca de rezerve, HC Zalău a reuşit să restabilească egalitatea şi astfel să scoată, in extremis, un punct nesperat în faţa unei formaţii brăilene care s-a considerat mult prea devreme învingătoare.

HC Zalău: Mirela Nichita, Mihaela Cheţa - Adriana Holhoş 10, Georgiana Coadălată 5, Alina Czeczi 4, Florina Ţurcaş 2, Crina Ailincăi 2, Ana Maria Somoi 2, Dana Băbeanu 1, Oana Bidaşcu, Andrada Trif, Daniela Molfea, Mihaela Viscreanu, Mariana Cristoaica.
HC Dunărea: Daniela Goldic, Gabriela Vasile, Elena Voicu - Catalina Jenofi 9, Ada Moldovan 6, Andreea Adespii 3, Manuela Rădulescu 3, Adina Mitrea 2, Irina Tomuleanu 1, Irina Radovici 1, Diana Dancu (1), Liliana Craciun, Raluca Irimia, Ana Maria Drăguţ.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii