Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilencele au maximum de puncte după primele două etape

Deşi în etapa inaugurală HCM Baia Mare, cu toate că a jucat pe teren propriu nici nu a contat în disputa cu HC Zalău, în Sala Polivalentă din Brăila băimărencele au dat o replică viguroasă. Astfel că prima repriză a fost echilibrată, ambele formaţii au mers cap la cap, dar finişul a aparţinut elevelor lui Ioan Băban, care au mai reuşit să plece la cabine cu un avantaj de două lungimi.

La fel de echilibrate au fost şi primele minute ale părţii secunde. În minutul 45, HC Dunărea avea tot două puncte avans, 22-20, însă şase minute mai târziu decalajul dintre cele două combatante a crescut la trei goluri, 26-23.

Brăilencele au fost sigure de victorie cu cinci minute înainte de finalul partidei, atunci când tabela indica scorul de 29-24 în favoarea lor.

Finalul de meci a consfinţit cea de-a doua victorie a echipei de la Dunăre, una plătită însă cu o nouă accidentare, cea a extremei Constantinescu, care a făcut o entorsă ce o va ţine două săptămâni departe de terenul de joc.

Pentru HC Dunărea au marcat Brot 6, Perianu 6, Constantinescu 6, Adespii 5, Iancu 4, Lobach 2, Yushchenko 2, Irimia 1, Dragut 1, iar de la băimărence principalele realizatoare au fost Buceschi şi Ravasz cu 11 şi respective 6 reuşite.
Categorie articol: 

Comentarii