Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanul care a comis crima în Sighetu Marmaţiei a fost prins

După aproape o săptămână de căutări, brăileanul care a comis oribila crimă din Sighetu Marmaţiei a fost prins de poliţiştii maramureşeni. Individul nu părăsise municipiul unde a săvârşit fapta, ci s-a ascuns într-o casă părăsită, acolo fiind găsit de oamenii legii. Sâmbăta trecută, Adrian Sava, de 37 de ani, şi-a înjunghiat fosta amantă cu un cuţit şi l-a ucis pe soţul acesteia, apoi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii brăileni au ţinut tot timpul legătura cu colegii lor din Maramureş, căutându-l pe criminal prin Brăila, pe la părinţi şi rude, însă fără a reuşi să dea de urma lui.

Astfel, joi seara, la ora 21.30, poliţiştii maramureşeni l-au prins pe Adrian Sava, de 37 de ani, din Brăila, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tentativă la omor, din data de 28 mai, la Sighetu Marmaţiei. "Acesta a fost prins pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, într-o casă nelocuită de pe strada Gheorghe Şincai, în urma unor activităţi specifice efectuate de poliţişti. Ulterior a fost transportat şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Maramureş, în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Maramureş", se arată într-un comunicat al IPJ Maramureş.

Individul i-a atacat sâmbătă seară pe fosta sa amantă şi pe soţul acesteia, pe o stradă din Sighetu Marmaţiei. Atacul brăileanului a fost atât de sălbatic, încât bărbatul a decedat imediat, iar femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare, ulterior fiind stabilizată. Familia atacată are doi copii - unul în vârstă de 13 şi altul în vârstă de şase ani. Idila dintre brăilean şi femeia din Sighet a început în urmă cu un an, cei doi cunoscându-se prin intermediul unui site de socializare. După scurt timp, femeia de 36 de ani şi-a părăsit soţul şi copiii şi s-a mutat la Brăila împreună cu Adrian Sava, însă, după 9 luni, a ales să se întoarcă la soţ. Brăileanul nu a suportat gândul că a fost părăsit şi s-a instalat, la rândul său, în Sighet, iar în seara zilei de 28 mai s-a năpustit cu un cuţit asupra fostei iubite şi a soţului său, pe bărbat înjunghiindu-l mortal.

Brăileanul Adrian Sava este cunoscut cu antecedente penale, propria familie fiind terorizată de fiul certat cu legea. Bărbatul a stat prin închisoare pentru infracţiuni de furt, iar când a ieşit, a început să le fure pensia propriilor părinţi, să sustragă diverse bunuri pentru a le vinde, asta pentru că nu avea bani de cheltuială.
Categorie articol: 

Comentarii