Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăileanca Emilia Constantin, medaliată cu bronz la Jocurile Paralimpice Europene

sportiva legitimată la Special Friends a obţinut această performanţă în proba pe echipe la tenis de masă, alături de italianca Elena Elli • la Cupa “Ana Lugojana”, clubul brăilean a obţinut şapte medalii

 

În perioada 10-15 octombrie, reprezentanţii clubului Special Friends Brăila au participat, în acelaşi timp, la două competiţii sportive, una s-a desfăşurat în Italia la Genova, este vorba despre Jocurile Paralimpice Europene, iar cealaltă la Lugoj, în judeţul Timiş, şi la ambele a cucerit medalii. În Italia, printre sportivii care au alcătuit delegaţia României la Jocurile Paralimpice Europene pentru tineret au făcut parte Emilia Constantin şi Fănuţa Leocă, aceasta din urmă fiind însoţitor al echipei de tenis de masă.       

La Genova, sportiva clubului Special Friends Brăila, Emilia Constantin, a reuşit să cucerească medalia de bronz pe echipe, alături de italianca Elena Elli.

La Lugoj, unde s-a desfăşurat cea de a-XXII-a ediţie a Cupei “Ana Lugojana”, reprezentanţii clubului brăilean au obţinut şapte medalii.  Mihai Sorescu şi Ştefan Leocă s-au clasat pe primul loc în proba de 100 m plat, iar la aruncarea suliţei şi respectiv la aruncarea greutăţii, cei doi sportivi menţionaţi s-au clasat pe poziţia a doua. Un alt sportiv cu rezultate deosebite în cariera sa, Florin Caramaliu, şi-a trecut în cont două medalii de bronz la 100 m plat şi la tenis de masă, aceeaşi performanţă fiind realizată de Gheorghe Dragu, la proba de sprint.

“Rezultatele noastre la cele două competiţii au fost foarte bune. Dacă până acum punctam doar în concursurile interne, acum am reuşit să obţinem o medalie de bronz la Jocurile Paralimpice Europene pentru tineret, un rezultat internaţional foarte bun”, ne-a declarat Fănuţa Leocă, preşedintele clubului  Special Friends Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii