Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean din gruparea “Talanu”, condamnat în Belgia pentru trafic de persoane

dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional, Vasile Angelo Cristian, zis “Draca”, a fost depistat de poliţiştii brăileni de la Serviciul de Investigaţii Criminale • autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru trafic de persoane

 

Un brăilean din gruparea “Talanu”, condamnat de autorităţile din Belgia pentru infracţiunea de trafic de persoane, a fost săltat de poliţiştii brăileni şi dus în spatele gratiilor. Potrivit unor surse, este vorba despre Vasile Angelo Cristian, zis “Draca”, dat în urmărire la nivel naţional şi internaţional.

În cursul zilei de 27 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat, pe raza municipiului, pe tânărul de 28 de ani, din Brăila.

Pe numele brăileanului, autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, acesta fiind condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Acelaşi tânăr a mai fost condamnat şi mai este cercetat şi pentru alte infracţiuni, printre care traficul de ţigări, el lucrând alături de membrii grupării “Talanu”, alias Iorgu Ionescu.

Acum însă, bărbatul căutat de autorităţile belgiene ar urma să fie extrădat, instanţa fiind cea care va decide.
Categorie articol: 

Comentarii