Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boxerul Eduard Muşat medaliat cu argint la Cupa României

• în finala categoriei 56 kg, după un meci echilibrat sportivul de la CSM Brăila a fost învins la puncte de hunedoreanul Dumitru Gălan

 

La ediţia 2019 a Cupei României la box, competiţie rezervată cadeţilor care a avut loc săptămâna trecută în sala Sporturilor din Târgu Jiu, pugilistul Eduard Muşat de la CSM Brăila a cucerit medalia de argint la categoria 56 kg.

Sportivul pregătit de antrenorul Cristian Bălan l-a învins la puncte, în primul meci pe Alin Serdaru de la SCM Craiova şi tot la puncte a dispus, în semifinale, de Mihăiţă Toboşaru, tot de la SCM Craiova şi şi-a asigurat participarea în finală, inclusiv medalia de argint.

În ultimul act al Cupei României, după un meci echilibrat, Muşat a fost învins la puncte de hunedoreanul Dumitru Gălan.

“Am participat cu un singur boxer şi am cucerit o medalie de argint, consider că ne-am îndeplinit obiectivul. La naţionale, Muşat şi Gălan au făcut un meci frumos în primul tur, acum ei s-au întâlnit în finală la Cupa României, de fiecare dată au fost dispute echilibrate dar a câştigat hunedoreanul. Pentru Muşat, care este abia în primul an la această categorie de vârstă rezultatul este foarte bun, la anul el va aborda cu o mai mare experienţă competiţiile de la cadeţi”, ne-a declarat antrenorul Cristian Bălan.
Categorie articol: 

Comentarii