Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boxerii brăileni au obţinut două medalii de bronz

• Marius Lazăr şi Daniel Aelenei au urcat pe trepta a treia a podiumului de premiere • CSM Brăila a participat cu trei pugilişti

 

La ediţia 2020 a Campionatului Naţional de box pentru juniori care a avut loc la Tg. Jiu, CSM Brăila a avut la start 3 pugilişti, toţi de la grupa antrenorului Cristian Bălan, iar rezultatele au fost bune. Doi dintre cei trei boxeri brăileni au cucerit medaliile de bronz, Marius Lazăr şi Daniel Aelenei.

La categoria 57 kg, Marius Lazăr l-a învins la puncte, în primul meci, pe Marius Chiş de la CSM Zalău. În semifinale, brăileanul a fost învins, tot la puncte, de Cristian Moldoveanu de la Voinţa Cluj, dar avea deja asigurată medalia de bronz.

În prima gală a competiţiei, la categoria 63 kg, colegul său de club, David Aelenei a câştigat la puncte meciul cu Constantin Rotaru de la BC Simion, iar în meciul al doilea l-a învins pe Mario Vasile de la CSM Călăraşi. În semifinale brăileanul a fost învins de un pugilist de la Câmpulung Muscel. La categoria 60 kg, după un meci echilibrat, Emanuel Turcu a pierdut în faţa unui boxer de la Câmpulung Muscel.

“Rezultatele sunt bune, am aliniat la start trei pugilişti şi doi au urcat pe podium. Asta în condiţiile în care nu am avut cum să facem meciuri de verificare, acestea fiind interzise din cauza pandemiei de coronavirus. Cu puţină şansă şi Turcu putea cuceri o medalie. Important este faptul că s-au reluat competiţiile şi că putem, în sfârşit, să disputăm meciuri cu adversari”, ne-a declarat antrenorul Cristian Bălan.

Din cauza unor probleme medicale, antrenorul George Perţea şi boxerii George Dan şi Matei Dan nu au putut participa la această competiţie.
Categorie articol: 

Comentarii