Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boc: Voi câştiga alegerile din PDL

"Voi câştiga următoarea competiţie internă pentru că am alături de mine o echipă de învingători, care s-au validat pe cântarul politic şi care au câştigat. În această echipă de învingători evident că îşi vor avea locul şi ceilalţi colegi din moţiunile depuse", a spus premierul. Acesta a adăugat că moţiunea sa are cele mai mare şanse pentru a îndeplini principalele obiective ale PDL, respectiv continuarea modernizării ţării şi asigurarea continuării guvernării.

În acest context, Boc a vorbit despre reformele impuse de actualul Guvern, precum Legea educaţiei, asigurarea locurilor de muncă, asistenţa socială care să-i protejeze doar pe cei care sunt în nevoi "şi să-i trimită la muncă pe cei care pot munci", Legea pensiilor, precum şi o legislaţie a muncii care să încurajeze munca.

Liderul PDL a vorbit şi despre parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu: "Acesta a fost şi va rămâne unul de succes pentru PDL".
Emil Boc i-a mulţumit şi preşedintelui PDL Bucureşti, Elena Udrea, pentru organizarea evenimentului. "Ne-a permis astăzi, într-o atmosferă apropiată de cea de la congres, să venim şi să ne spunem gândurile, argumentele, pentru moţiunea depusă", a explicat Boc.
Emil Boc şi-a prezentat ieri moţiunea în faţa delegaţilor organizaţiei PDL Bucureşti, la Palatul Parlamentului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii