Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Boc afirmă că "gogoaşa Ponta-Antonescu" se desumflă

"În discuţia de astăzi (sâmbătă, n.r.) cred că am reuşit să disecăm şi să găsim cele mai bune soluţii pentru ceea ce înseamnă viitorul partidului. Eu spun că prin ceea ce am făcut şi prin ceea ce facem, vrem să ne asigurăm că România va fi performantă şi PDL va câştiga", a declarat premierul după întâlnirea cu democrat-liberalii din Bacău.
Boc le-a mai spus jurnaliştilor că anul acesta vom avea o creştere economică. "Prin ceea ce am făcut în ultimii doi ani, am îndreptat lucrurile care n-au funcţionat, am luat măsuri mai aspre, dar anul acesta terminăm cu partea de minusuri şi mergem cu partea de plus a economiei. Şi putem culege şi noi, şi partenerii de Coaliţie, roadele măsurilor care au fost nevoite să fie luate în anii anteriori. În concluzie, încet, dar sigur, gogoaşa «Ponta-Antonescu» se desumflă şi locul şi viitorul ei este cel pe care îl are astăzi, adică în Opoziţie şi pentru următorul mandat", a susţinut Emil Boc.
El şi-a argumentat atacul împotriva Opoziţiei prin faptul că Victor Ponta şi Crin Antonescu adoptă doar teme populiste. "Toate soluţiile pe care le-au înaintat nu au decât o tente populiste fără acoperire în economie", a susţinut primul-ministru despre cei doi lideri ai Opoziţiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii