Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BMW răsturnat pe drumul Ianca – Bordei Verde. Şoferul ar fi încercat să evite o groapă

* un șofer de 26 de ani din Ianca a ajuns cu mașina în lanul de porumb, după ce ar fi încercat să evite o groapă din șosea * în mașină se mai afla o tânără * ambii au fost găsiți în stare de inconștiență și au fost transportați la spital * polițiștii au stabilit că șoferul a avut viteză * un martor a susținut că ar mai fi vorba și despre o a treia victimă, dar varianta acestuia nu s-a confirmat

 

Accident grav produs azi noapte pe drumul ce leagă Ianca de Bordei Verde, din cauza unei gropi din carosabil. Un tânăr șofer din Ianca, în vârstă de 26 de ani, aflat la volanul unui BMW înmatriculat în județul Ialomița, s-a răsturnat și a ajuns cu autoturismul într-un lan de porumb. În mașină se mai afla o fată de 24 de ani, tot din Ianca. Evenimentul rutier a fost anunțat în jurul orei 22.30, iar un martor a susținut că ar mai fi vorba despre o a treia victimă a accidentului, tot pasager în BMW.

La fața locului au ajuns polițiștii și ambulanța. Șoferul și tânăra care ocupa scaunul din dreapta acestuia au fost găsiți în stare de inconștiență și au duși imediat la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Polițiștii au căutat și cea de-a treia persoană despre care le-a povestit un martor, însă se pare că aceasta nu a existat, în BMW fiind doar cei doi mai sus menționați. De asemenea, oamenii legii au stabilit că tânărul din Ianca circula cu viteză. La un moment dat, a observat o groapă în șosea, a vrut să o evite, dar a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se în lanul de porumb.

Șoferul este internat acum la secția Chirurgie toracică, iar pasagera se află într-o stare mai gravă, acesta fiind internată la secția Chirurgie, la terapie.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii