Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blocul Iulia Timosenko se mentine pe primul loc in Ucraina

Blocul Iulia Timosenko se claseaza pe primul loc la alegerile legislative din Ucraina, obtinind 32,47 la suta din sufragii, potrivit rezultatelor partiale, anuntate de Comisia electorala centrala dupa numararea a 72 la suta din voturi, relateaza Reuters.
Conform rezultatelor partiale, formatiunea fostului premier ucrainean Iulia Timosenko este urmata de Partidul Regiunilor, condus de actualul sef al Guvernului de la Kiev, Viktor Ianukovici, care a obtinut 31,76 la suta din voturi.
Acestea sint urmate de formatiunea presedintelui Viktor Iuscenko, Ucraina Noastra, care a candidat alaturi de Autoapararea Populara, obtinind 15,33 de procente.
Rezultatele partiale arata ca alte formatiuni care au depasit pragul electoral de trei procente, necesar pentru a fi reprezentate in Parlament, sint Partidul Comunist (5,16 procente) si Blocul Litvin (4,08 la suta). Partidul Socialist, care obtinuse 3,19 la suta dupa numararea a 50 la suta din voturi, a inregistrat un regres, cistigind doar 2,98 de procente si neputind, in acest moment, sa intre in Parlament.
Categorie articol: 

Comentarii