Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bilant de sfirsit de an, la DGASPC Braila

Anul 2005 a debutat pentru Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila (DGASPC) cu un deficit financiar de 30 miliarde lei, dupa cum a declarat directorul general al acestei institutii, Alexandru Sculschi. Acesta a afirmat ca, pina la rectificarea bugetara, institutia pe care o conduce a beneficiat de sprijin financiar din partea Consiliului Judetean Braila. La rectificarea bugetara, DGASPC a primit peste 20 miliarde lei de la bugetul de stat, fiind sustinuta, in acest sens, de presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, Bogdan Panait, care a apreciat astfel, activitatea desfasurata de institutia braileana, sustinind totodata indeplinirea obiectivelor strategice viitoare. Potrivit sursei citate, un moment de dificultate a fost acela in care plata aferenta lunii octombrie a.c. a celor 810 angajati s-a realizat cu o intirziere de 10 zile, rezolvarea acestei situatii fiind posibila datorita interventiei Consiliului Judetean Braila, prin presedintele Gheorghe Bunea Stancu.
Directorul Sculschi a subliniat ca personalul DGASPC a primit in avans 60% din salariul aferent lunii decembrie a.c., in baza prevederilor OUG 174/2005.
DGASPC Braila si-a achitat, dupa cum a subliniat Alexandru Sculschi, toate datoriile aferente anului 2005, atit catre bugetul de stat, dar si catre furnizorii de servicii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii