Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bilanţul morţilor din accidentul rutier din Ungaria a crescut la şase, dintre care cinci români

"Mai avem trei persoane rănite grav, una care a trecut peste o operaţie la nivelul abdomnenului, având leziuni interne. Mai sunt încă două cu leziuni interne, dar care sunt sub supravegherea atentă a medicilor. Ceilalţi sunt cu răni mai puţin grave, care sunt în procesul de identificare şi stabilire a gravităţii rănilor", a declarat pentru Realitatea TV Ioan Benţe, comisar-şef în cadrul Biroului ataşatului de afaceri interne de la Ambasada României la Budapesta.
Accidentul s-ar fi produs joi, în jurul orei 5.00, la aproximativ 30 de kilometri de graniţa cu Slovenia, după ce şoferul autocarului cu români ar fi adormit la volan. Vehiculul, care aparţine companiei Atlassib, a intrat pe contrasens pe autostrada M70, în apropiere de Csornyefolde, la 200 de kilometri sud-vest de Budapesta, şi a lovit un tir condus de un şofer slovac slovac.
În urma coliziunii, doi dintre cei trei şoferi români aflaţi în autocar au murit. Pasagerii care nu au fost răniţi au fost cazaţi la primăria din localitate. Unii se vor întoarce în ţara, alţii doresc să-şi continue drumul spre Spania.
Consulul României la Budapesta s-a deplasat la locul accidentului, pentru acordarea asistenţei necesare în asemenea circumstanţe, a declarat pentru NewsIn directorul general al Departamentului Comunicare din MAE, Doris Mircea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii